Sweet Doodles staat garant voor een eerlijk en transparant fokprogramma in een huiselijke omgeving. Met een trimsalon aan huis en voldoende binnen en buitenruimte voor de doodles. Zo krijgen de doodles alle aandacht. We kunnen ze “volgen” in hun gedrag en behoeftes. Door het karakter van de fokhonden door en door te kennen, kunnen de juiste combinaties gemaakt worden.

Sinds eind 2018 heeft Sweet Doodles een roedel van 9 dames en  3 heren.

Sweet Doodles heeft nauw contact met enkele andere Australian Labradoodle Fokkers, wij houden elkaar op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen van het ras.

Er wordt gefokt op het totaalplaatje, dus niet alleen op gezondheid, maar ook op vachtkwaliteit, bouw en karakter.

Echter hebben baasjes in onze ogen ook een flinke verantwoording. Ondanks dat je er als fokker alles aan doet om zo gezond mogelijk te fokken, blijven het levende wezens en kunnen er onbedoeld toch ziektes op poppen, die daarbij ook wel weer getriggerd kunnen worden door baasjes zelf, bijv. door, het juiste enting /titreren protocol te volgen, het juiste voer te geven, vachtverzorging, beloningskoekjes met niet teveel suikers erin e.d. te geven, niet te jong trappen te laten lopen of onbesuisd met grote zware honden te laten spelen enz.

Bemiddeling herplaatsing

Indien er om de een of andere reden een wat oudere pup herplaatst moet worden, worden eerst alle mensen op de wachtlijst benaderd voor hem of haar. Mocht u door omstandigheden zelf niet meer voor uw Sweet Doodle kunnen zorgen, dan wordt u geholpen om hem of haar in een lief gezin te herplaatsen, met zo min mogelijk kosten.

Arlinda Verschueren & haar team.

  • All
  • Met pensioen
  • Reutjes
  • Teefjes
  • Toekomstige jongens
  • Toekomstige meiden
Scroll to top