+32 468 589 688

Bel ons !

Over Sweetdoodles

Australian Labradoodles

Waar liefde vier poten heeft

We selecteren en verzorgen onze fokhonden zorgvuldig om ervoor te zorgen dat elke puppy die we voortbrengen gelukkig en gezond is en klaar om een dierbaar lid van je gezin te worden.

Bemiddeling herplaatsing

Indien er om de een of andere reden een wat oudere pup herplaatst moet worden, worden eerst alle mensen op de wachtlijst benaderd voor hem of haar. Mocht u door omstandigheden zelf niet meer voor uw Sweet Doodle kunnen zorgen, dan wordt u geholpen om hem of haar in een lief gezin te herplaatsen, met zo min mogelijk kosten.

Mijn naam is Arlinda en heb kennis gemaakt met de Australian Labradoodle bij goede vrienden, die een Australian Labradoodle kregen. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik Goldie zag. Mijn labrador Replay was kort daarvoor overleden en wilde weer een hond met een mooi karakter. Na kennis gemaakt te hebben met Goldie ben ik mijzelf gaan verdiepen in het ras en de fokkers en al wat er aan verzorging bij kwam kijken.

Als eerste ben ik de opleiding gaan volgen voor het trimmen en vachtverzorging specifiek van de Australian Labradoodle.

Geweldig hier kon ik mijn passie in vinden. Toen was de beslissing snel genomen en heb, Bibi, mijn eerste Australian Labradoodle aangeschaft. Een mooie meid waar mooie lieve puppy’s inmiddels van  zijn geboren.

Er is inmiddels een prachtige combinatie ontwikkeld voor Sweet Doodles. De trimsalon naast het huis en voldoende binnen en buitenruimte voor de doodles. Zo krijgen de doodles alle aandacht. We kunnen ze “volgen” in hun gedrag en behoeftes. Door het karakter van de fokhonden door en door te kennen, kunnen de juiste combinaties gemaakt worden. Al snel volgde de volgende Australian Labradoodle, Lotte en uiteraard nog meer van deze prachtige lieverds. Eind 2018 heeft Sweet Doodles een roedel van 9 dames en  3 heren.

Sweet Doodles heeft nauw contact met enkele andere Australian Labradoodle Fokkers, wij houden elkaar op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen van het ras.

Er wordt gefokt op het totaalplaatje, dus niet alleen op gezondheid, maar ook op vachtkwaliteit, bouw en karakter.

Echter hebben baasjes in onze ogen ook een flinke verantwoording. Ondanks dat je er als fokker alles aan doet om zo gezond mogelijk te fokken, blijven het levende wezens en kunnen er onbedoeld toch ziektes op poppen, die daarbij ook wel weer getriggerd kunnen worden door baasjes zelf, bijv. door, het juiste enting /titreren protocol te volgen, het juiste voer te geven, vachtverzorging, beloningskoekjes met niet teveel suikers erin e.d. te geven, niet te jong trappen te laten lopen of onbesuisd met grote zware honden te laten spelen enz.

Arlinda Verschueren & haar team.

Op zoek naar een labradoodle?

 

 

 

Scroll to top