Teddy

Teddy is een heel lief aanhankelijk hondje die graag aandacht wilt en wil knuffelen en bij je wilt liggen.

Ze speelt graag met andere hondjes en kan goed met kleine kindjes en baby’s overweg. Als je je ziek voelt of beetje down komt ze maar al te graag lekker met je knuffelen. Ook is ze waaks ze luistert goed. Ze is een geweldig lief hondje

SweetDoodles Teddy II
WALA00067376
testen: OFA HD/ED, VWD, EIC, IC, PRA, DM

Puk

Hoi ik ben Puk, mijn vrouwtje noemt me vaak ukkepuk omdat ik klein ben van stuk (35 cm).

Ik ben een mini doodle dochter van Yara. Ik ben een beetje ‘een kat uit de boom kijk’ typetje maar als ik je eenmaal ken dan vind ik het heerlijk om samen met je te spelen en te kroelen, ik kruip graag bij iemand op schoot en ben super lief.

Samen wandelen met mijn baasjes vind ik heel fijn, naar het bos, aan het strand, heerlijk met mijn bruine wapperende haren in de wind!

SweetDoodles Puk
WALA00066070
testen: OFA HD/ED

Marley

Marley van Zaanse Doodles is een kleine medium (46 cm) en woont bij een gastgezin. Ze heeft een mooie chocoladebruine kleur met lichtere kleur accenten (chocolate phantom) en trekt hiermee veel bekijks. Ze is zeer mensgericht en erg nieuwsgierig. Als er bezoek komt staat ze te springen van blijdschap.

Spelen met haar knuffels doet ze graag, ze komt ze vaak zelf brengen als ze samen wil spelen. Zoekspelletjes zijn ook favoriet want dan is er wat lekkers te halen. Soms is ze ook wat ondeugend en rent ze met de sokken uit de wasmand door de huiskamer. Ze gaat graag met ons mee op vakantie, lekker kamperen met de camper.

Zaansedoodles Especially Marley
WALA00071047
testen: DM, PRA, VWD, EIC > vrij door ouders.

Bella

Bella (24 oktober 2020) is een dochter van Yara en een kleine medium en ze is de zus van Puk. Ze heeft een schitterende witte fleece vacht met enkele caramelkleurige vlekken.

Bella is een enthousiaste spring-in’t-veld en een echte allemansvriend. Kijkt vaak even de kat uit de boom, maar steelt daarna alle harten. Komt regelmatig haar bal brengen als teken om met je  te willen spelen. Maakt ook graag een heerlijke wandeling door het bos of over de zandvlakte, waarbij ze graag met andere honden speelt.

Vindt autorijden super en gaat overal mee naartoe, zelfs op vakantie. Geniet enorm van kriebelen in haar nek en over haar rug, kan hier geen genoeg van krijgen.

Bella woont in een gastgezin in Noord-Brabant, met twee puberkinderen die gek op haar zijn.

SweetDoodles Bella
WALA00066071
Testen: EIC, PRA, VWD, IC, OFA ED/HD, ogen

Lucie

Lucie is een kind van Pebbles.

Wij ervaren Lucie als een hele lieve gezinshond, lief voor ons en onze (klein-) kinderen. Voor iedereen eigenlijk. Gemakkelijk in omgang.
We kunnen haar overal mee naar toe nemen. Ze is erg actief en speels en ook sociaal naar andere honden. Ze is heel waaks maar niet agressief.

Dit is kortgezegd hoe wij onze lieve Lucie ervaren.

SweetDoodles Lucie
WALA00067383
testen: OFA ED/HD, ogen, PRA, VWD, EIC

Bibi

Bibi is een kleine medium ( 50 cm ) en is een allemansvriend, mooi gebouwd en heeft een mooie losse volle curly fleece vacht.

Bibi heeft een heel mooi karakter en kroelt graag met je, ik noem haar altijd Bibi de poets als ze kindjes heeft doet ze niets anders dan ze heel de dag wassen.

Ze kan ook met alle andere honden goed overweg.

Bibi is nu met pensioen en mag nu bonus oma zijn.

DutchDoodles Bibi
WALA00034654
testen: OFA ED/HD, patella, ogen

Yara

Yara  heeft een mooie bouw ze is een Mini (46cm) heeft een mooie volle losse fleece vacht.

Yara woont ook bij ons ze houd ontzettend veel van kroelen en knuffelen ze kan er geen genoeg van krijgen, vindt auto rijden super leuk en zit dan ook altijd in het kinderzitje dan kan ze alle andere bestuurders goed zien en ze zorgt dan wel dat ze haar zien.

Dan haalt ze haar beste gekste streken te voorschijn de mensen blijven dan naast je rijden en toeteren dat ze leuk is.

Ook houd Yara van zoekspelletjes ze snuffelt tot ze alles heeft gevonden en gaat dan lekker languit genieten van haar inspanning die ze dan verricht heeft  ze is een heel lief intelligent meisje.

UpsideDown Yara
WALA00034660
Testen: DM, EIC, PRA, VWD, ogen, OFA HD/ED, patella

Bobbie

Bobbie is een dochter van Lotte is een medium (52cm) ze woont bij een heel lief gastgezin.

Ze is heel lief en hangt erg hart aan haar familie ook zij gaat mee naar de wintersport vakanties met de familie en geniet met volle teugen.

Ook Bobbie is inmiddels met pensioen en geniet samen met haar kind Jip bij haar baasje.

Bobbie

Emmy

Emmy is een mini (43cm), een heel lief zacht aardig meisje. Wil het liefst heel de dag geaaid worden en geeft dat ook heel duidelijk aan dat je moet doorgaan. Ook zij woont bij ons.

Ze vindt het geweldig als we bezoek krijgen en springt al snel bij de bezoekers op hun schoot en laat haar charmes zien, ze gaat ook regelmatig mee op bezoek naar mijn moeder en daar laat ze zich maar al te graag knuffelen. Ook zijn de zoekspelletjes erg in trek bij Emmy.

UpsideDown Emmy
WALA00034665
testen: OFA HD/ED, DM, EIC, PRA, VWD, PRA, Ogen

Emmy

Lotte

Lotte is een medium (52cm) ze heeft een mooie open fleece vacht en woont in Spanje. Een verhaaltje van de familie over Lotte:

“Lotte is a very sweet and calm dog. She is one member more of our family.
She comes with us everywhere travelling by motorhome”.

Lotte is ook gepensioneerd en woont in Spanje bij hele goede vrienden van mij en zei fokken nu ook in Spanje onder de naam:  Australian Labradoodles -Barcelona

Pebbles

Pebbles is een mini party meisje met een open fleece vacht. Ze woont bij een gastgezin waar ze het uitstekend naar haar zin heeft. De baasjes werken allebei op school en Pebbles gaat mee… Ze is een beetje een schoolhond en alle kinderen kennen haar natuurlijk.

Ze hangt ook met haar eigen schoolfoto tussen de leraren en leraressen in de school.

Pebbles is lief en slim gaat ook met haar familie mee op vakantie en vindt dat helemaal te gek houd van de natuur en geniet daar samen met haar familie van.

SweetDoodles Pebbles
WALA00034667
testen: ogen, OFA HD/ED, EIC, DM, VWD, PRA, EIC

Pebbles

Daantje

Daantje is een kleine medium (52cm), heeft een open fleece vacht en woont bij een gastgezin.

Daantje is heel lief en aanhankelijk en gaat met haar bazinnetje overal mee naar toe. Haar baasje heeft een dansschool voor kinderen en Daantje vindt dat prachtig als de kindjes dansen en de kinderen genieten van Daantje.

Ook trekt Daantje rondt, samen met haar vrouwtje met de bus die omgebouwd is tot huisje op wielen en hebben ze samen al heel wat meegemaakt en genieten intens van elkaar en van wat de natuur de bieden heeft.
Dus Daantje is wijd en zijd bekend je kan ze ook volgen op instagram.

Daantje is ook gespensioneerd en geniet volop samen met de familie

SweetDoodles Daantje
WALA000W663
testen: OFA ED/HD, EIC, PRA, DM, VWD, patella

Daantje

Lola

Lola is een standaard (64cm) groot maar ze denkt dat ze klein is ze komt heel graag op schoot en heeft ook een zachtaardig karakter een hele grote knuffel beer zeg ik altijd.

Ze is samen opgegroeid met Isabella en zijn ook niet van elkaar weg te denken. Ze halen samen heel wat kattenkwaad uit en geniet van hun avonturen. Lola woont ook bij ons en ik geniet ontzettend van haar.

UpsideDown Lola
WALA00034672
testen: EIC, PRA, DM, VWD, PRA, OFA HD/ED, patella

Lola

Dot

Inmiddels met pensioen, Dot is een standaard labradoodle en woont sinds kleins af aan bij ons, een gastgezin. Ze is inmiddels echt onderdeel van het gezin en het is mooi om te zien hoe Dot omgaat met de verschillende familieleden.

Ze is erg zachtaardig. Door haar grote voorkomen, deinzen mensen wel eens achteruit als ze haar zien. Als ze echter merken hoe lief deze allemansvriend is, is die angst snel verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze heeft dan ook al vele harten gestolen en is overal welkom. We nemen haar zoveel mogelijk mee als we weggaan. Tot groot genoegen van Dot!

Dot kan goed overweg met andere honden en kan dan echt lekker uitrazen. Ze kan dan wel eens onbehouwen zijn, maar alles met goede bedoelingen. Ze houdt van kattenkwaad uithalen in huis. Als we iets kwijt zijn, kijken we dan ook eerst bij Dot. We kunnen dan ook erg om haar lachen. Ze is verder ontzettend slim en kan écht met ons communiceren.

We zijn super blij met deze lieve huisgenoot!

SweetDoodles Dot
WALA00066668
testen: OFA ED/HD, ogen

Bobbie 2

Inmiddels met pensioen, Bobbie is een mini Australian Labradoodle en een dochter van Yara.
Ze is een ontzettend vrolijk meisje, soms wat eigenwijs en onwijs lief.
Bobbie houdt erg van haar verzameling knuffels en sleept deze overal naar toe. Ook houdt ze van speuren in het bos en hersenwerkspelletjes. Als ik haar snuffelmat tevoorschijn haal, dan stopt haar staart niet met kwispelen.
Op donderdag wordt ze samen met haar eerste liefde, Charlie, uitgelaten door de uitlaatservice. Meestal een wandeling door het bos. En als ze even de kans krijgt neemt ze ook de tijd om heerlijk te zwemmen in een van de waterpoeltjes.

SweetDoodles Bobbie II
WALA00034659
testen: OFA ED/HD, PRA, VWD, EIC, ogen

Saar

Inmiddels met pensioen, Saar is een kleine medium ( 43 cm ) en is een allemansvriend, mooi gebouwd en heeft een mooie losse volle curly fleece vacht.  Een heel lief zachtaardig karakter maar die ook weet wat ze wil. Ze wil het liefst heel de dag geaaid worden en geeft dat ook heel duidelijk aan dat je moet doorgaan.

Ze groeit op in een mooi warm gastgezin en door haar sterk ontwikkelde zintuigen voelt ze mensen goed aan. Ze houdt van spelen en is leergierig en heeft een vredesgezind, beetje eigenzinnig,  intelligent behoedzaam sociaal karakter.

Ze is de Dochter van Daantje en Nino

SweetDoodles Saar
WALA00066056
testen: OFA HD/ED, EIC, VWD, DM, EIC, PRA

Sammie

Dochter van Bibi

SweetDoodles Sammie
WALA00065933
testen: EIC, PRA, VWD, DM, IC, OFA HD/ED

Bobette

Bobette

SweetDoodles Bobette
WALA00020220
testen: vrij door ouders DM, PRA, VWD, EIC

Snoet

Snoet

SweetDoodles Snoet
WALA00077736
testen: te jong

Jet

Jet

SweetDoodles Jet
WALA00020219
testen: vrij door ouders: EIC, DM, PRA, VWD

Onze toekomstige meiden.

Milla

Milla

Stella

Stella