Bibi

Bibi is een kleine medium ( 50 cm ) en is een allemansvriend, mooi gebouwd en heeft een mooie losse volle curly fleece vacht.

Bibi heeft een heel mooi karakter en kroelt graag met je, ik noem haar altijd Bibi de poets als ze kindjes heeft doet ze niets anders dan ze heel de dag wassen.

Ze kan ook met alle andere honden goed overweg.

Yara

Yara  heeft een mooie bouw ze is een Mini (46cm) heeft een mooie volle losse fleece vacht.

Yara woont ook bij ons ze houd ontzettend veel van kroelen en knuffelen ze kan er geen genoeg van krijgen, vindt auto rijden super leuk en zit dan ook altijd in het kinderzitje dan kan ze alle andere bestuurders goed zien en ze zorgt dan wel dat ze haar zien.

Dan haalt ze haar beste gekste streken te voorschijn de mensen blijven dan naast je rijden en toeteren dat ze leuk is.

Ook houd Yara van zoekspelletjes ze snuffelt tot ze alles heeft gevonden en gaat dan lekker languit genieten van haar inspanning die ze dan verricht heeft  ze is een heel lief intelligent meisje.

Bobbie

Bobbie is een dochter van Lotte is een medium (52cm) ze woont bij een heel lief gastgezin.

Ze is heel lief en hangt erg hart aan haar familie ook zij gaat mee naar de wintersport vakanties met de familie en geniet met volle teugen.

Bobbie

Emmy

Emmy is een mini (43cm), een heel lief zacht aardig meisje. Wil het liefst heel de dag geaaid worden en geeft dat ook heel duidelijk aan dat je moet doorgaan. Ook zij woont bij ons.

Ze vindt het geweldig als we bezoek krijgen en springt al snel bij de bezoekers op hun schoot en laat haar charmes zien, ze gaat ook regelmatig mee op bezoek naar mijn moeder en daar laat ze zich maar al te graag knuffelen. Ook zijn de zoekspelletjes erg in trek bij Emmy.

Emmy

Lotte

Lotte is een medium (52cm) ze heeft een mooie open fleece vacht en woont in Spanje. Een verhaaltje van de familie over Lotte:

“Lotte is a very sweet and calm dog. She is one member more of our family.
She comes with us everywhere travelling by motorhome”.

Pebbles

Pebbles is een mini party meisje met een open fleece vacht. Ze woont bij een gastgezin waar ze het uitstekend naar haar zin heeft. De baasjes werken allebei op school en Pebbles gaat mee… Ze is een beetje een schoolhond en alle kinderen kennen haar natuurlijk.

Ze hangt ook met haar eigen schoolfoto tussen de leraren en leraressen in de school.

Pebbles is lief en slim gaat ook met haar familie mee op vakantie en vindt dat helemaal te gek houd van de natuur en geniet daar samen met haar familie van.

Pebbles

Daantje

Daantje is een kleine medium (52cm), heeft een open fleece vacht en woont bij een gastgezin.

Daantje is heel lief en aanhankelijk en gaat met haar bazinnetje overal mee naar toe. Haar baasje heeft een dansschool voor kinderen en Daantje vindt dat prachtig als de kindjes dansen en de kinderen genieten van Daantje.

Ook trekt Daantje rondt, samen met haar vrouwtje met de bus die omgebouwd is tot huisje op wielen en hebben ze samen al heel wat meegemaakt en genieten intens van elkaar en van wat de natuur de bieden heeft.
Dus Daantje is wijd en zijd bekend je kan ze ook volgen op instagram.

Daantje

Lola

Lola is een standaard (64cm) groot maar ze denkt dat ze klein is ze komt heel graag op schoot en heeft ook een zachtaardig karakter een hele grote knuffel beer zeg ik altijd.

Ze is samen opgegroeid met Isabella en zijn ook niet van elkaar weg te denken. Ze halen samen heel wat kattenkwaad uit en geniet van hun avonturen. Lola woont ook bij ons en ik geniet ontzettend van haar.

Lola

Onze toekomstige meiden.

Bobbie

Bobbie is een mini doodle dochter van Yara en zal ons programma versterken als zij de testen goed heeft doorstaan.

Bobbie Y