Barney

Barney hebben wij uit Amerika gehaald om nieuwe lijnen te krijgen hij heeft alle testen doorstaan hij is super lief en af en toe een zotte clown met al zijn grappen. Hij woont in een super gezellig gastgezin met nog 2 andere Doodles.

Sam

Sam is een medium (50cm), een hele lieve knul heeft een open curly Fleece vacht, rood van kleur hij woont bij een gezin waar hij goed begrepen wordt.

Gaat graag mee wandelen, vooral het volgen van sporen van konijntjes of eenden vindt ie geweldig. Knuffelt graag met de jongens en zijn vrouwtje.

Sam is inmiddels met pensioen.

Sam

Nino

Nino is een medium (52cm), heeft een mooie volle fleece vacht en is party drager. Hij woont bij een gastgezin dat nog een doodle heeft en zijn dikke maatjes.

Dit verteld het gastgezin over Nino:

“Nino is een gevoelige knappe jongen .Hij houd van aandacht en lekker kroelen. Als hij dat niet krijgt dan vraagt hij er wel om.Hij is leergierig en soms een tikkeltje onzeker.Hij wil graag goed doen en vindt het fijn om bij de gezelligheid te zijn”.

SweetDoodles Nino
WALA00034664
Testen: DM, EIC, PRA, VWD, OFA ED/HD, ogen

Nino

Charlie

Charlie is een Reu, een medium (54cm) en woont in een Gastgezin waar hij het prima naar zijn zin heeft en hij lekker mee naar het bos kan.

Ook kan charlie genieten van zijn knuffels.

Lou

Küsten Doodles Lou

Lou (Boef) is een enorme lieverd. Heerlijk om mee te wandelen
Is heel sociaal en lief voor kinderen en ouderen. We kunnen hem overal mee naartoe nemen en kan heel goed alleen zijn, een grote kroelerd. Altijd rustig en tevreden.

Een geschenk uit de hemel.

Kuestendoodles Lou
WALA00073404
Testen: EIC, PRA, VWD DM, IC, Penn Hip, Ogen

Charlie

Charlie is een medium Australian Labradoodle. Hij is geboren in Spanje hij is een zoon van Lotte en Sam. Charlie gaat overal mee naartoe, bijvoorbeeld mee op vakantie naar een terras en soms mee naar kantoor. Hij heeft altijd veel bekijks en omdat Charlie sowieso van knuffelen houdt geniet hij van alle aandacht.

Hij is super lief voor zowel kinderen als volwassenen. Zodra er visite komt, gaat hij opzoek naar een knuffel om je een cadeautje te brengen. Vindt hij eerst een sok of slipper dan zijn die aan de beurt. Gelukkig blijft alles heel. Bobbi is zijn grote doodle liefde waar hij iedere week een keer mee mag gaan wandelen met de uitlaat service.

Onze echte levensgenieter is een verijking voor ons gezin.

SweetDoodles Charlie
WALA00034662
Testen: ogen, OFA ED/HD, patella’s

Elvis

Elvis Day Dream Doodles, roepnaam James is een heel lief en grappig hondje. Het is echt een knuffelbeest die erg van gezelschap houdt. James vindt het erg leuk om met kinderen te spelen en is echt enthousiast.

James is een grote aanwinst is ons gezin.

Daydreamdoodles Jailhouse Rock aka Elvis
WALA00067409
Testen:

Lenny

Küsten Doodles

Daydreamdoodles Mouse At Sweet Doodles
WALA00074875
Testen: te jong

Mouse

Day Dream Doodles

Onze toekomstige jongens