Barney

Onze allerliefste mooie Barney, helemaal uit Amerika en wij hebben het geluk dat deze lieverd bij ons is mogen komen wonen. Wat een cadeau, hij is ongelooflijk lief, superaanhankelijk, zo mooi, en af en toe onze deugniet. S’avonds komt hij lekker bij ons knuffelen in de zetel tot hij het te warm krijgt en dan gaat hij een frisser plaatsje zoeken.  Met kinderen en bezoekers is hij de rust zelve en met andere honden altijd enthousiast.
Deze amerikaan steelt heel veel harten, ook al is hij soms wat trager van begrip, hij is enorm grappig.

Doodle Around Legendary Barney
WALA00069373
Testen: DM,EIC,PRA,VWD,OFA,ED/HD,ogen

Sam

Sam is een medium (50cm), een hele lieve knul heeft een open curly Fleece vacht, rood van kleur hij woont bij een gezin waar hij goed begrepen wordt.

Gaat graag mee wandelen, vooral het volgen van sporen van konijntjes of eenden vindt ie geweldig. Knuffelt graag met de jongens en zijn vrouwtje.

Sam is inmiddels met pensioen.

Upside Down Sam

Sam

Nino

Nino is een medium (52cm), heeft een mooie volle fleece vacht en is party drager. Hij woont bij een gastgezin dat nog een doodle heeft en zijn dikke maatjes.

Dit verteld het gastgezin over Nino:

“Nino is een gevoelige knappe jongen .Hij houd van aandacht en lekker kroelen. Als hij dat niet krijgt dan vraagt hij er wel om.Hij is leergierig en soms een tikkeltje onzeker.Hij wil graag goed doen en vindt het fijn om bij de gezelligheid te zijn”.

Sweet Doodles Nino
WALA00034664
Testen: DM, EIC, PRA, VWD, OFA ED/HD, ogen

Nino

Lou

KuestenDoodles Lou

Lou (Boef) is een enorme lieverd. Heerlijk om mee te wandelen
Is heel sociaal en lief voor kinderen en ouderen. We kunnen hem overal mee naartoe nemen en kan heel goed alleen zijn, een grote kroelerd. Altijd rustig en tevreden.

Een geschenk uit de hemel.

Kuestendoodles Lou
WALA00073404
Testen: EIC, PRA, VWD DM, IC, Penn Hip, Ogen

Charlie

Charlie is een medium Australian Labradoodle. Hij is geboren in Spanje hij is een zoon van Lotte en Sam. Charlie gaat overal mee naartoe, bijvoorbeeld mee op vakantie naar een terras en soms mee naar kantoor. Hij heeft altijd veel bekijks en omdat Charlie sowieso van knuffelen houdt geniet hij van alle aandacht.

Hij is super lief voor zowel kinderen als volwassenen. Zodra er visite komt, gaat hij opzoek naar een knuffel om je een cadeautje te brengen. Vindt hij eerst een sok of slipper dan zijn die aan de beurt. Gelukkig blijft alles heel. Bobbi is zijn grote doodle liefde waar hij iedere week een keer mee mag gaan wandelen met de uitlaat service.

Onze echte levensgenieter is een verijking voor ons gezin.

Sweet Doodles Charlie
WALA00034662
Testen: ogen, OFA ED/HD, patella’s

Elvis

Elvis Day Dream Doodles, roepnaam James is een heel lief en grappig hondje. Het is echt een knuffelbeest die erg van gezelschap houdt. James vindt het erg leuk om met kinderen te spelen en is echt enthousiast.

James is een grote aanwinst is ons gezin.

Day Dream Doodles Jailhouse Rock aka Elvis
WALA00067409
Testen: DM, EIC, PRA, VWD, OFA ED/HD, ogen

Lenny

Kuestendoodles World of Wonders Lenny

Kuestendoodles World of Wonders Lenny
WALA00074875
Testen: te jong

Mouse

Day Dream Doodles Mouse at Sweet Doodles

WALA00074875

Testen: DM, EIC, PRA, VWD, OFA ED/HD, ogen

Onze toekomstige jongens

Birke

Sweet Doodles Birke

WALA00085739

Testen: te jong

Maurice

Sweet Doodles Maurice

WALA00093090

Testen: te jong