Sam

Sam is een medium (50cm), een hele lieve knul heeft een open curly Fleece vacht, rood van kleur hij woont bij een gezin waar hij goed begrepen wordt.

Gaat graag mee wandelen, vooral het volgen van sporen van konijntjes of eenden vindt ie geweldig. Knuffelt graag met de jongens en zijn vrouwtje.

Sam

Buck

Buck is een kleine medium (50cm), heeft een mooie volle rode fleece vacht.

Buck zit ook in een gastgezin met drie kinderen waar hij geen aandacht te kort komt, gaat met zijn baasjes ook regelmatig mee in de zijspan van de motor en vindt dat heerlijk.

Houd er ook van om met andere doodles te spelen hij is ontzettend lief.

Buck

Nino

Nino is een medium (52cm), heeft een mooie volle fleece vacht en is party drager. Hij woont bij een gastgezin dat nog een doodle heeft en zijn dikke maatjes.

Dit verteld het gastgezin over Nino:

“Nino is een gevoelige knappe jongen .Hij houd van aandacht en lekker kroelen. Als hij dat niet krijgt dan vraagt hij er wel om.Hij is leergierig en soms een tikkeltje onzeker.Hij wil graag goed doen en vindt het fijn om bij de gezelligheid te zijn”.

Nino

Onze toekomstige jongens

Charlie

Charlie is een toekomstige Reu, een medium (54cm) en woont in een Gastgezin waar hij het prima naar zijn zin heeft en hij lekker mee naar het bos kan.

Ook kan charlie genieten van zijn knuffels.